F4F Appeltje Van Oranje

Friend4friend gaat voor de Appeltjes van Oranje

Hoera! Friend4friend maakt kans op een Appeltje van Oranje. Begin 2022 is er de spannende Appeltjes van Oranje verkiezing en kan er van 12 tot en met 21 januari op friend4friend gestemd worden. We zijn als jonge organisatie trots op onze jongeren, coördinatoren en vrijwilligers dat we meedingen naar deze eervolle erkenning en prijs. We laten je in het nieuwe jaar weten hoe je op friend4friend kunt stemmen. Met jouw steun en stem gaan we voor ons appeltje! 

Uitgereikt door Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima

Met de Appeltjes van Oranje bekroont het Oranje Fonds jaarlijks sociale initiatieven die op succesvolle wijze groepen mensen verbinden en ervoor zorgen dat mensen mee kunnen doen in de samenleving. De Appeltjes van Oranje worden in mei 2022 voor de twintigste keer uitgereikt. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

Over de Appeltjes van Oranje 

Het thema van de Appeltjes van Oranje dit jaar is ‘Kansengelijkheid voor álle jongeren’. Denk daarbij aan een maatjesproject dat jongeren aan elkaar koppelt, een initiatief dat jonge vluchtelingen leeftijdsgenoten laat ontmoeten of een project dat met hulp van jonge vrijwilligers steun biedt aan LHBTIQ+-jongeren. De Appeltjes van Oranje worden toegekend aan drie initiatieven.