F4F winnaars Appeltjes van Oranje

Appeltjes van Oranje 2022 naar JongPit, Young Leaders Community en Triple Threat

Gefeliciteerd JongPit, Young Leaders Community en Triple Threat!

Zij kregen gisteren in Paleis Noordeinde te Den Haag door de Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima hun Appeltje van Oranje uitgereikt.

Ook friend4friend was één van de 10 kanshebbers op een Appeltje van Oranje. Friend4friend koppel Zeynab en Rozemarijn waren samen met coördinatoren Nicole en Amin en projectleider Kor Berghuis aanwezig bij de spannende uitreiking.

Nominatie groot compliment
Onze nominatie voor de Appeltjes van Oranje zien we als een groot compliment en aanmoedigingsprijs voor onze jonge organisatie die nog elke dag bijleert. De nominatie danken we aan alle uitvoerders, de instellingen die lokaal friend4friend mogelijk maken en de jongeren die ervoor kiezen uit hun comfortzone te stappen om zich in te zetten voor friend4friend.

Dank voor vertrouwen
Friend4friend wordt door meerdere organisaties mogelijk gemaakt en we danken ook de bestuurders van de Oecumenische Stichting voor Maatschappelijk Activeringswerk in Noord-Holland voor hun inzet en vertrouwen, de mensen achter het landelijk programma Maatschappelijke Diensttijd en alle cofinanciers waaronder het Oranje Fonds.

Kansen geven
Kansengelijkheid, het thema van deze editie van de Appeltjes van Oranje, gaat niet alleen over kansen pakken, maar ook over kansen geven aan anderen. Friend4friend draagt daar met trots graag aan bij.

Foto winnaars © Oranje Fonds