Wall of friends

Friend4friend is mensenwerk! Schuif en klik voor onze beste vrienden en duo’s en ontdek wat ze voor friend4friend doen en wat friend4friend voor hun betekent. Elke maand krijgen we er goede vrienden bij die wie hier dan graag aan je voorstellen. Wil je ook iets doen voor friend4friend meld je dan aan en klik hier.

F4F Hall Of Friends Basis Guusje Ahlam 1

Guusje en Ahlam doen mee friend4friend. Ze kennen elkaar vier maanden. Guusje is 25 en werkt bij het Nederlandse Rode Kruis.

Amin Salih (27) is coördinator bij friend4friend Amstelland. Hij legt uit waarom hij zo graag Nederlandse jongeren en nieuwkomers bij elkaar brengt.


F4F Hall Of Friends Basis Joep

Joep is bestuursvoorzitter en legt uit waarom hij friend4friend ondersteunt vanuit Present.

F4F Hall Of Friends Basis Lorine

Lorine werkt als docent aan de Hogeschool van Amsterdam en is stagecoördinator van het eerste jaar.


F4F Hall Of Friends Basis Nicole

Nicole is coördinator van friend4friend Alkmaar en is 26 jaar. Ze heeft hiervoor Pedagogische Wetenschappen gestudeerd.

F4F Hall Of Friends Basis Hazefa Inge

Inge (21) zit op de Hogeschool van Amsterdam en doet de opleiding Toegepaste Psychologie. Voor haar stage doet ze mee aan friend4friend. Ze is maatjes met Hazefa (25) uit Syrië.


F4F Wall Of Friends Rudolf Kooiman

Rudolf Kooiman (65) is predikant van de Protestantse Gemeente Hoorn, Zwaag en Blokker en voorzitter van OSMA. Friend4friend is een initiatief van OSMA.

F4F Wall Of Friends Esmee van de Knaap

Esmee van de Knaap (22) heeft meegedaan aan friend4friend. Ze werd gekoppeld aan twee hele verschillende maatjes en ze deed een onderzoek voor friend4friend.


F4F Wall Of Friends Mirjam Schreuder 2

Mirjam Schreuder is docent bij de opleiding Sociaal Werk op het Horizon College (MBO) van Hoorn en egelt ze stages voor studenten.

F4F Wall Of Friends Elena Nabatova

Elena Nabatova is manager van Participe Amstelveen. Ze komt uit Rusland en is op haar 16e met haar ouders naar Nederland gevlucht.


F4F Wall Of Friends Pieter Cnossen

Pieter Cnossen (44) is directeur van stichting Present en is enthousiast over de intense ontmoeting en de ‘drieslag’ van friend4friend.

F4F Wall Of Friends Olaf van Strien 1

Olaf van Strien werkt voor de gemeente Hilversum als accounthouder voor stichting Present/friend4friend en is beleidsregisseur Inburgering namens de gemeente en vindt dat iedere jongere aan friend4friend zou moeten meedoen.


F4F Wall Of Friends Suzanne de Groot 1

Suzanne de Groot (44) ) is klantmanager statushouders voor de gemeente Hilversum en begeleidt 18+ statushouders bij hun inburgering en integratie en hoort vaak dat statushouders iets terug willen doen.

F4F Wall Of Friends Lilian 1
F4F Wall Of Friends Lilian 1

Lilian (61) is lector Empowerment en Professionalisering bij Hogeschool In Holland. Lilian wil met het lectoraat bijdragen aan de empowerment van professionals in het sociaal domein.