F4F Hilversum Lisa Asani

Samen de wereld beter maken

Te gek! 32 jonge mensen die het afgelopen half jaar via Present Hilversum hebben meegedaan aan friend4friend en samen vrijwilligerswerk hebben verricht kregen 27 juni hun MDT certificaat.

Ondanks de moeilijke start in coronatijd hebben ze door friend4friend elkaar écht gevonden. Met een open blik over de randen van hun eigen cultuur gekeken en een wereldreis in eigen land naar elkaar gemaakt. Friend4friend coördinator Carine Heinhuis is de afgelopen weken bij mooie evaluatiemomenten geweest en ze is onder de indruk van de solidariteit tussen deze jongeren.

“Mensen, het kan!”

Bij deze bedanken we ook alle plekken in Hilversum waar deze jongeren vrijwilligerswerk konden doen en veel dank aan de docenten van de Entree-opleiding van ROCvA Hilversum, van Sociaal Werk MBO Amersfoort, Evelien el Andichi van Toegepaste Psychologie Hogeschool van Amsterdam, Lorine van Loon en Social Work Hogeschool Inholland, VluchtelingenWerk Nederland Hilversum en Wijdemeren, Integratiewerk, Versa Welzijn en de Gemeente Hilversum.

F4F Hilversum Arshad Abdulrahmal 1
F4F Hilversum Gail Mohammed
F4F Hilversum Inge Hazefa
F4F Hilversum MDT certificaatuiteiking